۱۳۹۳/۱۲/۱۲
اولین جلسه شورای فرهنگی رودبارقصران برگزار گردید

اولین جلسه شورای فرهنگی رودبارقصران با حضور امام جمعه،بخشدار،ریاست حوزه قضائی،فرمانده سپاه،ریاست کلانتری،ریاست آموزش و پرورش رودبارقصران،ائمه جماعات،شورای اسلامی شهر و شهرداران اوشان،فشم،میگون و شمشک همچنین ریاست اداره ارشاد اسلامی شمیرانات و فرمانده حوزه بسیج الغدیر و تنی چند از مسئولین در دفتر امام جمعه برگزار گردید.

در این جلسه ضمن صحبت حجت الاسلام و المسلمین شیرازی (امام جمعه) و مسئول شورای فرهنگی رودبارقصران هریک از حاضرین بعد از استماع به بحث و تبادل نظر پرداختند که با اتفاق نظر حجت الاسلام و المسلمین وین بعنوان دبیر شورای فرهنگی رودبارقصران انتخاب گردید که ادامه مسائل به جلسه بعد موکول گردید.

لازم به ذکر است که مسئولیت شورای فرهنگی را امام جمعه فقید شهرستان شمیرانات زنده یاد حجت الاسلام و المسلمین حاج محسن دعاگو در سطح شهرستان بر عهده داشتند.