۱۳۹۴/۰۹/۰۸
آسفالت مدارس رودبار قصران گامی نو درشهرداری برای مسائل علمی،فرهنگی

آسفالت مدارس رودبار قصران گامی نو درشهرداری برای مسائل علمی،فرهنگی:

همانطور که در دو سال اخیر مشاهده کرده ایم، توجه به مسائل علمی-فرهنگی منطقه و بالا بردن سطح کیفی و علمی زندگی همشهریان از اولویت های اصلی شهردار و شورای اسلامی شهر اوشان فشم میگون میباشد که گواه این ادعا افزایش ساخت و بازسازی ساختمان های فرهنگی و ورزشی در سه منطقه شهری و بالا بردن کیفیت و کمیت کلاس های آموزشی و ورزشی در فرهنگسرا ها می باشد. به همین جهت شهرداری کمک به مدارس منطقه را با توجه به مشکلات و رکود مالی کنونی، به طرق مختلف در دستور کار خود قرار داده است. نمونه مساعدت های شهرداری به مدارس میتوان به ایجاد فضای سبز و آسفالت حیاط مدارس در هر سه منطقه اشاره کرد. طی برررسی های فنی و بازدیدهای مکرر انجام شده توسط همکاران معاونت عمرانی، شهرداری و شورای شهر تصمیم به اجرای پروژه آسفالت در مدارس با بکارگیری پیمانکاران ماهر که مامور اجرای آسفالت در معابر اصلی سه شهر بودند، اقدام کردند. اجرای پروژه آسفالت با کیفیت بالا و ضخامت مورد نیاز باعث رضایت مدیران مدارس، همچنین اولیا و دانش آموزان عزیز که آینده سازان کشور اسلامی ما می باشند،گشته است که این رضایت را میتوان در افکار عمومی و فضای آموزشی منطقه مشاهده نمود. در همین راستا گزارش هایی از روند اجرا پروژه ها مدارس را در روزهای آینده ارائه می کنیم. بر این اساس گفتو گویی با مدیر محترم دبستان پسرانه فشم انجام گردید که گزیده هایی از مصاحبه را در زیر می خوانید.

مدیریت محترم دبستان شهید زمانی فشم آقای راد از شهرداری و شورا به خاطر همکاری صمیمانه ای که در رفع نیازهای این مدرسه داشتند، تشکر ویژه ای داشته و از کیفیت آسفالت ریخته شده و افزایش مساعدت شهرداری در مقایسه با سال های گذشته راضی بودند. وی، افزایش فضای ورزشی و کنترل و هدایت آب های ناشی از بارندگی ها با توجه به شیب مناسب به وجود آمده و همچنین زیباسازی مدرسه را از مزایای این پروژه برای مدرسه می داند. ایشان همچنین افزایش مساعدت های شهرداری را برای افزایش سطح کیفیت و به روز رسانی فضای آموزشی خواستار بودند .

امید است با اجرای این پروژه ها قدم کوچکی برای رفع نیاز های علمی- فرهنگی جامعه برداشته شود.