۱۳۹۴/۱۱/۱۹
پروژه عمرانی شماره بیست و هشت قابل افتتاح به مناسبت دهه مبارك فجر

پروژه های بهسازی وزیباسازی بهشت معصومه میگون

شهردار و شورای اسلامی شهر اوشان فشم میگون همواره و در شرایط مختلف، توجه به مسائل فرهنگی، مذهبی و گسترش این امر الهی را جزء اولویت های اصلی خود قرار داده و اهتمام لازم را در  کمک های همیشگی به اماکن مذهبی نظیر مساجد، حسینیه ها و اماکن متبرکه داشته اند. از جمله این پروژه ها، پروژه های بهسازی و زیباسازی بهشت معصومه میگون می باشد که اجرای مقدار 700 متر مربع سنگفرش در قسمت های مختلف این منطقه، احداث دو استخر بتنی برای آبیاری فضای سبز موجود، اجرای حدود 200 متر مربع سیمانکاری داخل و نمای ساختمان سوگواری و ایجاد 100 متر مکعب دیوار حفاظتی و سکوی بتنی می باشد. این پروژه در تاریخ 94/01/15 شروع  و با کنترل مستقیم حوزه معاونت عمرانی شهرداری اوشان فشم میگون و پیگیری همه جانبه مسئولان در سطح کیفی مناسب در تاریخ 94/06/31 پایان یافته است.