۱۳۹۴/۱۱/۱۹
افتتاح پروژه های عمرانی و فرهنگی شهرداری اوشان ، فشم ، میگون در دهه مبارك فجر

با حضور سرپرست معاونت امنیتی و انتظامی استانداری تهران ، پروژه عمرانی و فرهنگی شهرداری اوشان ، فشم ، میگون افتتاح گردید.
در هشتمین روز از دهه مبارک فجر با حضور مسئولین استانی ، شهرستانی و محلی بیش از 30 پروژه عمرانی و فرهنگی شهرداری اوشان ، فشم ، میگون افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.
در مراسمی که به همین مناسبت در سالن شهدای اوشان برگزار گردید، ابتدا علی بخشی شهردار اوشان ، فشم ، میگون ضمن تقدیر از حمایت بی دریغ اعضای شورای اسلامی شهر و همچنین فرماندار معزز شمیرانات در خصوص انجام پروژه ای عمرانی و فرهنگی شهرداری از فجر 93 تا فجر 94 گزارشی را از روند این پروژه ها و اولویتهای آن ارائه نمود.
ایشان بودجه درآمدی شهرداری را بالغ بر 38 میلیار ریال اعلام نمود که از این مبلغ بیش از 83 درصد صرف امور عمرانی ، فرهنگی و خدماتی شده است که این رقم در تمام شهرداری ها یک رقم بی نظیری است.
در ادامه خانمحمدی فرماندار شمیرانات ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر از عملکرد شهرداری در حوزه عمرانی ، خدماتی و فرهنگی اظهار خرسندی نمود.
این مقام مسئول با بیان اینکه حق مردم ، خدمات است گفت : در سال 95 برای کار بزرگتر آماده باشید . هماهنگی بین بخشی و شهرستان را بیشتر کنید و  همه مردم برای راهپیمایی 22 بهمن و انتخابات با حضور حداکثری شرکت نمایید.
ایشان در ادامه گفتند : خط قرمزهای ما عرصه های ملی و منابع طبیعی است و به هیچ وجه درآن کوتاه نخواهیم آمد.
در ادامه همدانی سرپرست معاونت امنیتی انتظامی استانداری تهران، منطقه رودبارقصران را دارای پتانسیل قوی دانست و یادآور شدند که 22 بهمن و روزهای قبل از آن بهانه ای است برای افتتاح برخی از پروژه ها که در اصل یادآوری وظیفه ما نسبت به این مملکت و این مردم است و کاری که انجام شد جای تقدیر دارد.
همدانی گفت : رعایت موازین قانونی و مصوبه های قانونی را لحاظ کنید تا در آینده اتفاقی پیش نیاید. ایشان با بیان اینکه این منطقه جرم خیز نیست بلکه افراد مجرم در آن تردد دارند، افزایش بعد فرهنگی را لازم دانست.
در ادامه این مراسم بصورت نمادین و با حضور مسئولین و مردم شریف ، دو پروژه عمرانی و فرهنگی افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.