۱۳۹۴/۱۱/۲۰
پیام تبریك شهردار به تیم كاراته بانوان

پیام تبریک شهردار به تیم کاراته بانوان

سعید علی بخشی شهردار اوشان فشم میگون در پی قهرمانی تیم کاراته بانوان استان تهران در مسابقات کشوری و سهم بسزای تیم کاراته بانوان شهرداری اوشان فشم میگون در کسب مقام اول این تیم، پیام تبریک خود را به شهر ذیل اعلام کردند:

بسم الله الر حمن الرحیم

باصلوات بر محمد و آل محمد (ص) و گرامی داشت یاد شهدای انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی

دراین ایام خوش یوم، دهه مبارک فجر که تمام مردم ایران، برای سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برخود میبالند و یاد شهدا را گرامی می دارند، شما بانوان ورزشکار شهر بر شادی مردم رودبارقصران افزوده اید و باعث سربلندی بیش از پیش مردم پر مهر اوشان فشم میگون شده اید، امیدوارم با یاری خداوند این موفقیتها ادامه دار باشد و مثل همیشه پرچم خوش رنگ ایران اسلامی را سرافراز نگه دارید و سرمشق و مشوق جوانان منطقه باشید.

با آرزوی موفقیتهای بیشتر

سعید علی بخشی