جمعه, 29 شهريور 1398
عنوان : برگزاری جشن میلاد امام حسن مجتبی (ع) در مكتب الزهرای اوشان
 ۱۳۹۸/۰۳/۰۱

ماه بـه نیمه رسیده اسـت و در‌های رحمت، بر روی جهانیان باز اسـت. فراوانی رحمت و نعمت اسـت و جان‏‌ها آکنده از عشق اسـت. ماه بـه نیمه رسیده اسـت که این چنین در کامل‌ترین صورت خویش بـه جلوه‏‌گری، دست ‏افشانی می‏‌کند. ستارگان بـه تکاپو درآمده ‏اند گرداگرد ماه. بدری در آستانه حُسن خودنمایی می‌‏کند؛ ماه تمامی که از ذخیره هستی بـه زمین هدیه داده شده اسـت. حَسَن، آینه حُسن خداوندی اسـت. مجتبی، در آغوش پاک‏‌ترین مادران عالم چشم بـه جهان گشود و میوه قلب رسول اللّه‏ شد. آمد و کرامت را از پدر آسمانی ‏اش آموخت و چراغ کرامتش را برای اهل زمین برافروخت. ثمره زندگی علی و فاطمه «ع»؛ پا بـه جهان خاکی گذاشت. خاک تا افلاک غرق نور و سرور شود.
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون؛  در پانزدهمین روز از ماه مبارک رمضان سالروز میلاد سبط اکبر و کریم اهل بیت امام حسن مجتبی (ع)، معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری به همت فرهنگسرای اوشان و با همکاری بسیج خواهران مراسم جشنی را در مکتب الزهرای اوشان برگزار کرد.
دراین مراسم پیرامون سیره و فضایل و کرامات امام حسن (ع) سخنرا نی شد و همچنین با مولودی خوانی، اجرای مسابقه ی فرهنگی و برنامه های متنوع، ساعات مفرحی برای حاضرین رقم زده شد.