۱۴۰۰/۰۶/۲۴
🇮🇷 نشست هماهنگی برنامه های گرامیداشت هفته دفاع مقدس رودبارقصران
🔹 زنده نگه داشتن ارزشهای دوران دفاع مقدس با اجرای برنامه های فرهنگی

🔹 به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان،فشم،میگون؛ جلسه برنامه ریزی گرامیداشت هفته دفاع مقدس بخش رودبارقصران با حضور بخشدار، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج رودبارقصران، سرپرست شهرداری اوشان،فشم،میگون و مسئولین فرهنگی و روابط عمومی شهرداری ها در دفتر بخشدار برگزار شد.

🔺 کیارستمی سرپرست شهرداری در این جلسه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره جانفشانی ها و شجاعت و شهامت رزمندگان و شهدای هشت سال دفاع مقدس بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه تاکید کرد و گفت: هفته دفاع مقدس بهترین فرصت برای آشنایی جوانان با ارزش های والای دفاع مقدس است.

این مقام مسئول بر هر چه باشکوه تر برگزار کردن برنامه های این هفته با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی تاکید کرد و اظهار داشت: فرهنگ و آرمان شهدا باید در جامعه زنده بماند.

🔺 حاضرین در این جلسه پیرامون برنامه های فرهنگی هفته دفاع مقدس و اجرای باشکوه این مراسم به بحث و گفتگو و تبادل نظر پرداختند.