۱۴۰۱/۰۵/۰۹
شهردار اوشان فشم میگون:
بی توجهی گردشگران به هشدارهای سازمان هواشناسی ممكن بود خطر ساز شود
سید محمدرضا شهبازی در سخنانی با اشاره به بی توجهی برخی گردشگران به هشدارهای سازمان هواشناسی،آتش نشانی و رسانه ملی اظهار داشت: طی روز های اخیر بار ها از مردم محترم درخواست شد در هنگام وقوع احتمالی سیلاب از تردد غیر ضروری در نقاط حساس شهر خودداری کنند و از حضور در نزدیکی رودخانه ها بپرهیزند که برخی ها بی توجهی کردند.

به گزارش روابط‌عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان فشم میگون ؛  وی افزود:  شب گذشته در مسیر میگون به شمشک ترافیک گزارش شده بود و همین امر موجب کندی در بازگشایی جاده از سیلاب شد اما به لطف خدا مشکل خاصی پیش نیامد و این موضوع با اقدامات جهادی نیروهای امدادی،عملیاتی، خدمات شهری و آتش نشانی مرتفع گردید.

این مقام مسئول ضمن تشکر از زحمات نیروهای ستاد مدیریت بحران و همچنین کلیه پرسنل شهرداری در شبانه روز گذشته گفت: با توجه به این که در نقاط مختلف شهر حادثه سیل گزارش شده بود اما همدلی و مدیریت عالی دستگاه های اجرایی از گسترش بحران جلوگیری کرد.
شهردار اوشان فشم میگون در پایان سخنانش ضمن اشاره به تداوم وضعیت نارنجی در بخش رودبارقصران از مردم شریف و شهروندان خواستار رعایت نکات ایمنی شد‌.