۱۴۰۱/۰۵/۲۲
كلیه مناقصات و مزایدات شهرداری در سامانه ستاد انجام می شود
آخرین جلسه دوره آموزشی سامانه ستاد با حضور مسئولین واحد های امور مالی و امور قرارداد ها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان فشم میگون؛ سامانه تدارکات الکترونیکی دولت یا ستاد با هدف عملیاتی کردن تجارت الکترونیکی معاملات دستگاه‌های اجرایی دولتی، با رعایت کلیه مراحل مناقصات و مزایدات در سال ۱۳۸۸ به تصویب هیات وزیران و تایید شورای نگهبان رسیده است. در این سامانه دستگاه‌های اجرایی می‌توانند معاملات خود را به صورت آنلاین و در یک بستر شفاف و امن انجام دهند.

شایان ذکر است کلیه قراردادها و مناقصات شهرداری اوشان فشم میگون با هدف شفاف سازی بیشتر و خدمات رسانی بهتر در سامانه ستاد ثبت می شود. پیمانکاران می‌توانند با مراجعه به این سامانه در مناقصات و مزایدات پس از ثبت نام شرکت نمایند.