۱۴۰۳/۰۲/۰۴
جلسه برنامه ریزی فصل جدید مسابقات فوتبال رودبارقصران
شامگاه 3 اردیبهشت ماه، گردهمایی ریاست و اعضاء هیئت فوتبال، پیشکسوتان و کمیته برگزاری مسابقات فوتبال رودبارقصران در امامه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان فشم میگون؛ در ابتدای جلسه فرزاد آقامحسنی رئیس اداره ورزش و‌جوانان در خصوص فعالیت های ورزشی و هیأتهای برتر بخش رودبارقصران گفت: هیئت فوتبال رودبارقصران از برترین هیئتهای ورزشی بخش محسوب می شود و در سال گذشته شاهد برگزاری مسابقات و برنامه های خوبی توسط آن ها بودیم.

در ادامه جلسه یاد و خاطر بزرگان و پیشکسوتان این رشته ورزشی گرامی داشته شد و سپس هریک از اعضا به بیان دغدغه ها و برنامه های خود در افق 1403 پرداختند.

حمید انیسی،رئیس هیئت فوتبال بخش رودبارقصران نیز در سخنانی عنوان کرد: هیئت فوتبال در تلاش است با امکانات موجود با همکاری اعضاء و کمیته برگزاری مسابقات، همچنین آکادمی فوتبال و تلاش بی وفقه پیشکسوتان فوتبال  بستر رشد و پیشرفت ورزش فوتبال در منطقه رودبارقصران را محیا نماید و برگزاری مسابقات در رده های سنی گوناگون از برنامه های مدون در تقویم ورزشی این هیأت می باشد.

شایان ذکر است مسئولین واحد های مالی و روابط عمومی شهرداری اوشان فشم میگون در این جلسه حضور داشتند.

🔰 eita: @sh_qasran

🌐 www.ghasranshahrdari.ir